SwedenGym

info@swedengym.se

Vår Historia

Från Vision till Verklighet

est. 2014

Sedan vår grundare, Charlotte Kaupang etablerade SwedenGym år 2014, har vi drivits av en passion för träning och hälsa. Charlotte är en före detta elitfotbollsspelare och en sann träningsentusiast som alltid har strävat efter att främja en aktiv livsstil. Men hon är inte ensam..

Valter Johansson, som är en erfaren byggmästare och
hantverkare, är också en träningsfantast. Att ha denna gemensamma förståelse för träning är en av våra styrkor på SwedenGym.

Vår resa började med en enkel observation – glädjen och entusiasmen hos barn som lekte på ett utomhusgym för vuxna. Det var det ögonblicket då idén om att skapa lekplatser för barn föddes. Vi insåg att alla, oavsett ålder, mår bra av att röra på sig, och vi ville skapa en mötesplats där barn kunde leka tillsammans med sina föräldrar, och samtidigt främja en hälsosam livsstil.

Idag erbjuder SwedenGym ett brett utbud av produkter som inkluderar utomhusgym, hinderbanor och lekplatser. Vår vision är att aktivera det svenska folket på ett roligt och kostnadseffektivt sätt genom våra fantastiska produkter.

Välkommen till SwedenGym, där vi tror på att göra träning till en enkel och inspirerande del av livet, för alla!

Vi erbjuder den ultimata mötesplatsen där träning och lek går hand i hand.

Addres:

Resbymåla 579,
388 94 Vassmolösa

Epost:

info@swedengym.se

Telefon:

072-305 80 33

Rulla till toppen